dijous, 8 de desembre del 2016

MOLT HONORABLE Sra. PRESIDENTA DEL PARLAMENT (Lloc on es parla)



Estic en contra de certs “privilegis”, però és insultant que algú pensi que la nostra Presidenta ha de tenir menys suport legal que un simple diputat a “las Cortes”, aquests, encara que siguin uns xoriços són intocables mentre no es concedeixi un “suplicatorio”, en canvi, aquests jutges espanyols es creuen amb dret citar la nostra Presidenta per actuacions polítiques pacífiques que, si fossin portades a terme per algú de “los madriles”, seria impensable.

Només això, ja hauria de convèncer a tothom que som una “provincia-un lloc vençut”, i potser ja ha arribat l’hora que deixem d’actuar com a vençuts.

Molt Honorable Sra. Forcadell, no sé què us han aconsellat els advocats, però si us han dit que havíeu d’anar al TSJC (el nom enganya, hauria de ser TSJE a C), o que era millor que hi anéssiu, em sembla que s’equivoquen.

Mentre sigueu Presidenta del Parlament no podeu fer cas de la citació, no hi podeu anar, ens esteu representant a tots, sou la segona Institució de la nació, i la petició o ordre del TSJE a C és per una activitat feta en l’exercici del vostre càrrec polític i, per tant, només pot ser el Parlament o la ciutadania qui us en demani comptes.

Si el Parlament considera que la vostra activitat política, com a Presidenta, no és l’adequada, sempre li queda el recurs de revocar-vos, però mentre no ho faci, la vostra persona, en tot allò que faci referència o pertoqui al vostre càrrec no està subjecte a les normes espanyoles, només a les del Parlament.

Per tot plegat us agrairia que diguéssiu a aquests jutges que si desitgen alguna cosa, mentre sigueu Presidenta del Parlament, els caldrà demanar-ho al Parlament, i que si aquest ho considera adient, aleshores, els atendreu.

Si els jutges del TSJE a C viuen tan encastellats en les seves torres de l’homenatge que decidissin inhabilitar-vos o coses per l’estil (per fer-ho cal ser molt inconscient, però mai se sap de com en són de creguts), només cal que continueu fent la vostra feina de forma normal, amb el suport de la ciutadania i la dels grups independentistes, i també la dels que no ho són tant, vaja, que tots plegats actueu com aquell qui sent tronar i ploure i és a sopluig. Si els grups espanyolistes decideixen fer vacances, allà ells, ja s’ho faran!

S’ho tenen tan cregut que potser, els qui tancaran l’interruptor –involuntàriament-, seran ells.

F. Ponsatí

Visca la terra. Via fora.

"DES DE L'ESCOLA DEL FUTUR ESTAT I, SI POGUÉS SER JA DES D'ARA, HEM D’ESFORÇAR-NOS PER FER QUE LA POBRESA I LA MARGINACIÓ NO SIGUIN, MAI MÉS, HEREDITÀRIES".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada