dissabte, 4 de maig del 2013

EL PSC FA UNA PROPOSTA NOVA? QUANTA IMAGINACIÓ!

Després que el PSC hagi fet la seva formosa, bonica i rebufona proposta és lògic que en parlem, veritat?

És cert que és una proposta que voldria millorar molt la situació actual. Quan te la llegeixes et sembla que no està gens malament, si no fos perquè és molt igual a les propostes que es varen fer des del Parlament amb l’últim intent d’Estatut. El que hi va passar el ribot el Sr. Guerra i va acabar al TC, i que ha quedat en res de res i en algunes coses pitjor que abans. Parlem-ne un moment.

Saben el conte de les set cabretes i el llop, veritat?
I el llop es va empolsinar de farina la pota i la va ensenyar a les cabretes... Doncs ja he parlat de la nova proposta del PSC.

Tots sabem que són persones de molt de fiar
Recorden què va fer el PSC quan l’Estatut va arribar a Madrid i es va haver de negociar. Doncs seure’s a la taula al costat del senyor Guerra (aquell del ribot, ell en va dir “cepillo”) i contra els que defensaven el que havia sortit del Parlament.  Doncs ja he parlat de la nova proposta del PSC.

Són molt conseqüents
Se n’han adonat que a la proposta no s’admet el dret a decidir i en canvi l’han votat al Parlament, encara que sigui amb condicions. Per ells el Parlament és un parlament de la “Señorita Pepis”. Es passen pel forro fins i tot el que fa un parell de mesos que varen votar. Doncs ja he parlat de la nova proposta del PSC.

Molt complidors. Una campanya electoral i unes il·lusionadores promeses
Se’n recorden de les afirmacions grandiloqüents i del seguit de mentides cròniques d’un senyor president d’Espanya, a qui fins i tot li va créixer el nas? Doncs ja he parlat de la nova proposta del PSC.

Jo també sé fer volar coloms
Recorden que en algun moment el PSOE hagi dit alguna cosa semblant o que s’acosti al que està dient el PSC?  Doncs ja he parlat de la nova proposta del PSC.

Qui s’ha begut l’enteniment?
Algú amb mig dit de seny es pot creure o arribar a somiar que el PP hi estarà remotament d’acord? Doncs ja he parlat de la nova proposta del PSC.

La mainada també fa rebequeries per fer-se notar.
La proposta no la fan per fer-la realitat sinó per no quedar del tot fora de joc aquí. Que es parli d’ells. Que se’ls tingui en compte i, si pot ser, esgarrapar uns quants vots contra el dret a decidir i acabar fent-lo inviable. Doncs ja he parlat de la nova proposta del PSC.

Malgrat tot un vot de confiança
Potser encara hi haurà algú que li pot semblar que: «home, potser sí, no està pas malament, donem-los un vot de confiança...», doncs bé fem-ho! Donem-los un vot de confiança. Ho faré a través d’unes paraules que poden entendre perfectament: «Obras son amores y no buenas razones». Doncs ja he parlat de la nova proposta del PSC.

Fins la setmana vinent.

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”

Visca la Terra.


PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge  prou important com per no dependre d'España.