dissabte, 20 d’abril del 2013

DIR ACORDADA ÉS NEGAR-LA

Aquesta setmana llegia declaracions de consellers. Ara uns cap aquí, ara d’altres cap allà. Tenia una mica la sensació de colles de pati d’escola. Ara sóc amic teu, ara no te’n sóc. M’ha semblat que no era una manera seriosa de comportar-se.

Els consellers que parlen sobre la consulta i no ho fan «exactament» amb les mateixes paraules del President estan fent una veritable ximpleria i una gran estupidesa. A part de ser absolutament fora de lloc i una deslleialtat institucional.

Sóc conscient que estic qualificant alguns consellers i polítics de la coalició de govern de ximples. Encara em quedo curt.

Potser algú podria dir, doncs mira que els d’ERC, quan eren al govern feien el mateix i pitjor. I li donaré una part de raó, encara que el que hi ha en joc no és el mateix.

El fer ximpleries i dir estupideses, fins i tot si es fa de conseller, no és pas patrimoni de ningú, és cert.

Aquests mesos són de vida o mort per al nostre poble. No els estranyi doncs que demanem que tot el govern i tots els polítics importants del país remin en la mateixa direcció.

Si algú no ha d’ajudar d’una forma clara i decidida a anar cap a una consulta lliure i sense traves imposades per Espanya més val que plegui. Ja trobarem algú altre que només pensi en el país.

De ximples que es creuen imprescindibles n’hi ha molts, però de persones assenyades que tenen ganes de ser lliures n’hi ha moltes més.

Senyors consellers, només us demanem que no feu veure que ens voleu ajudar cada cop que obriu la boca i poseu pals a les rodes del nostre futur. Ja sabem pensar.

Fins la setmana vinent.

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge  prou important com per no dependre d'España.