dimecres, 16 de gener del 2013

ENLLACEM AMB LA NOSTRA HISTÒRIA

Una de les claus de tot procés històric és la pròpia història, i una de les claus de la nostra història és el 1714.

Dóna la sensació que tot el procés que estem fent ara no té res a veure amb la història i que tot és nou, que ens ho estem fabricant/creant ara de cap i de nou. Però de fet no és així, o no hauríem de presentar-ho així. 

El que estem fent ara és exigir la DEVOLUCIÓ ACTUALITZADA DE LA NOSTRA CAPACITAT D GOVERNAR-NOS, estem reivindicant allò que, com a nació, vàrem perdre a conseqüència d'una invasió militar.

Si no plantegem les coses en tots els seus justos termes és fa molt difícil de fer-nos entendre i dóna la impressió que tot es redueix a una qüestió monetària, o que el problema arrenca amb la constitució espanyola actual, i no és així.

La Generalitat actual és l'hereva directa de la Generalitat que va ser massacrada i abolida el 1714 i reivindiquem, actualitzat, per al nostre poble i per al nostre govern tot allò que ja teníem i que ens va ser prohibit per la força de les armes espanyoles i franceses combinades.

PARLEU DELS PROBLEMES ACTUALS I FEU LES PROPOSTES QUE CALGUIN, PERÒ NO US DEIXEU MAI D'ENLLAÇAR-HO AMB EL QUE TENÍEM ABANS DE 1714. 

ÉS UNA DE LES COSES IMPORTANTS QUE HI TROBO A FALTAR A LA DECLARACIÓ DEL PARLAMENT.

Fins la setmana entrant.


F. Ponsatí
“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un p
ercentatge  prou important com per no dependre d'España.