dissabte, 21 d’abril del 2012

EL PROBLEMA SÓN LES ARRELS


Sigui quin sigui el govern d’Espanya, mentre les seves lleis bàsiques es mantinguin tal i com estan i ens continuïn afectant a nosaltres, perquè continuem sota la seva bota militar, no hi ha res a fer.

O bé s’aconsegueix, ràpidament, que canviïn les seves lleis o malament rai!

Quan algú diu això de canviar Espanya, les seves lleis i coses per l’estil, també hauria de pensar que: per quins set sous els espanyols haurien de voler canviar les seves lleis si a ells ja els van bé.

Per tant, malament rai!

El govern hauria de procurar trobar alguna cosa, encara que fos petita i senzilla, que ens comencés a permetre albirar un futur diferent, i no estem parlant de paraules sinó de fets.

Si als espanyols els importa una merda el que pensem i com ens sentim és perquè estan convençuts que no farem res de res, que ens queixarem molt però que no ens atrevirem a fer un pas real cap a la independència.

Hem de començar a fer el primer pas oficial cap a la independència i si crea inseguretat jurídica, que en crearà, és igual, pitjor és continuar com fins ara.

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.

diumenge, 15 d’abril del 2012

ENTRENAR-SE A CONSCIÈNCIA


Ser estúpid és una  desgràcia, però n’hi ha que sembli que s’entrenin per ser-ne i aconseguir-ne el títol.

L’estupidesa d’uns fa semblar més intel·ligents i trempats els altres, els n'hem de donar les gràcies.

Entre el govern del Sr. Raxoi que és com un teatret de marionetes mal fet, les autopistes de Madrid que hem de pagar nosaltres, la família reial i l’exèrcit, sembla que ha Madrid hi tenen la seva residència les ments més preclares de l’entrenament.

Millor per nosaltres, totes les ajudes cap a la independència són benvingudes perquè ningú hi ajuda tant com una colla d’inútils manant i figurant.

LES RETALLADES A CASA SEVA
Les retallades a la sanitat i a l’ensenyament ja les poden anar a fer a casa seva, aquí ja fa temps que les hem fetes i, si no hi arriben, que s’espavilin. Nosaltres ni amb les retallades fa temps que no hi arribem, gràcies al seu lladronici.

No hi ha pitjor trencament social que l’aturada de l’ascensor social i la caiguda lliure. Quan t’adones que facis el que facis no aniràs endavant, que no milloraràs, és quan comences a tenir clar que només la independència et/ens pot fer sortir del pou.

Els qui tenen el poder econòmic com que res de tot això els afecta no volen fer res de res, a ells ja els va tot bé, som el 99% restant els qui ens hem d’espavilar i fer espavilar els polítics, és l’única opció.

Ens hem d’alliberar de la bola de ferro que portem lligada al turmell o ens hi enfonsarem.

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.