diumenge, 26 de febrer del 2012

ENS SEMBLA MOLT BÉ ...

Ens sembla molt bé que els espanyols ens tractin com el que som, estrangers, i no ens vulguin a la seva comissió de secrets oficials.Si és la seva què hi anem a fer?

Ens sembla molt bé que els espanyols considerin el català una llengua de segona o tercera categoria, fins i tot indigna d’actes folklòrics al seu Senat, de què ens queixem si ens tracten d'estrangers, és el que som. Catalanets, recordeu sempre, que l’única llengua és l’espanyol, la resta són dialectes, i encara!

Ens sembla molt bé que l’«Alícia del país de les meravelles espanyoles», vulgui deixar sense combustible econòmic tota entitat o grup que defensi el país, és la seva obligació.  No volem pas que pateixis més i per això et demanem que ens parlis sempre en espanyol. 

Ens sembla molt bé que el seu «Ministro de Educación y ignorancia» vulgui destruir la convivència i li faci il·lusió que ens arribem a sentir com el que per a ell som: uns cucs que s’han de fer desaparèixer. Llàstima, veritat, que els cucs siguem dels animals més difícils de matar, sobretot si són estrangers?

Ens sembla molt bé que els espanyols siguin tan estúpids i no hagin après res de res de la seva història, per això els desitgem que cada dia que passi tinguin més ganes de putejar-nos, de fer-nos desaparèixer i transformar-nos en una «región española «bajo las leyes de Castilla». Ja només els falta enviar-nos la Guàrdia civil i tot darrera l’exèrcit.

No us semblaria molt bé que els diguéssim adéu i ja us ho fareu?

F. Ponsatí

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

PS: Pel futur, ens cal disposar d'energies netes i renovables en un percentatge prou important com per no dependre d'Espanya.