dijous, 25 d’agost del 2011

LA MAINADERA JA SE’N POT ANAR QUE ELS NENS JA S’ENTRETENEN

Ni al mister «Bin» li hauria pogut sortir millor. Hi ha un personatge que feia molt de temps que  feia el pena, a més de ser un mentider compulsiu, però un dia es va  aixecar amb el peu dret i va tenir una idea genial: modificar la constitució.

No ens negaran pas que esperar a l’últim mes de legislatura per plantejar una qüestió com aquesta no és una sortida de to espectacular i, teatralment, genial.

Si resulta que ha d’entrar en vigor el 2018, segur que tothom hi trobarà que és d’una  d’urgència fora de mida. Bé, de fet, no n’hi ha gens ni mica d’urgència, per això ens costa tant d’entendre la necessitat de fer-ho amb tanta rapidesa (una setmana justeta) i sense ni temps per redactar alguna cosa realment ben feta, ni tampoc per pensar en les conseqüències.

Si, a més a més, l’altre galifardeu de la colla també s’hi apunta a jugar, no us sembla que tot plegat fa pudor de socarrim?

No volem pas ser malpensats però qui són els únics que han estat empipant cada dia amb la necessitat de disposar de més marge econòmic, doncs nosaltres, per tant, quin és l’objectiu d’aquesta improvisada sessió de teatre: trobar la manera de fer-nos la punyeta i collar-nos un xic més.

Encara que pensem que poden fer el que vulguin perquè el 2018 ja serem un estat més d’Europa, mentre els hàgim d’aguantar hem de procurar que no ens prenguin el pel.

“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  
Visca la Terra.
Tothom.cat (Any tercer).