dissabte, 7 de maig del 2011

EL TC I BILDU.

El fet que Bildu pugui participar en unes eleccions democràtica com a conseqüència d’una decisió del TC ja ens diu en quin punt de democràcia es troba el sistema judicial espanyol.  Si s’hagués de puntuar en una escala de zero a deu l’hauríem de puntuar amb un u.

Potser pot semblar que, conseqüència de la sentència del TC, la nota hauria de ser més alta, però no, pel sol fet que la capacitat de participar pacíficament en un procés democràtic depengui dels jutges ja és una aberració i que, per unanimitat, el TS hagués dit que no, és una aberració democràtica i judicial. 

Que hagi de ser el TC qui salvi els mobles, en una decisió molt i molt ajustada, ens hauria de fer pensar que el millor que podem fer és deixar Espanya i que s’ho facin.

Si algú es pensa que, globalment, Espanya seria diferent si no hi fóssim ni els catalans ni els bascos, s’equivoca, Espanya és així, profundament antidemocràtica, visceralment  anti tot allò que no sigui espanyol. Ho han mamat així des de fa segles i continuaran igual fins que se’n vagin, perquè per a ells "la lengua es compañera del Imperio".

El seu objectiu és fer-nos desaparèixer, i el nostre aconseguir el nostre Estat. Tinguem-ho clar, és l’única manera de tenir futur.



“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

Tothom.cat (Any tercer).