diumenge, 24 d’abril del 2011

NOSALTRES TENIM UNA PREGUNTA .


EL PAÍS BASC I NAVARRA TAMBÉ S'HAURAN D'ESTRÈNYER TANT EL CINTURÓ?

I ara ve la resposta, germans i germanes de la nació catalana, ells no s’hauran d’estrènyer tant el cinturó, ells tenen el concert i això vol dir que ells cobren els seus impostos i ells decideixen què en fan dels cèntims, i donen a l’Estat la part pactada i no pas més.

Per tant, si fan retallades serà perquè a ells els convé de fer-ho i no pas perquè els  espanyols hagin estirat més el braç que la màniga.

De fet, nosaltres tampoc n’hauríem de fer, de retallades, si no fos per la misèria que ens queda després d’espoliar-nos fiscalment.

Aquest Estat té tanta barra que fins i tot es fa l’orni i ens reté 1400 milions. Són les engrunes del que ens hauria de pertocar perquè ja fa temps que ho hem pagat.

Malgrat això encara hi haurà algú que anirà dient que ens va molt bé continuar sent espanyols, sí, sobretot a tots aquells als qui els paguem el seu malgovern i el seu viure de la rifeta.

Ah! i feu el favor de callar i de no dir res, perquè us diran que sou uns insolidaris. Tenen més cara que un sac de “sellos”.

Ja comença a ser l’hora que a tots plegats els engeguem a dida, no?

Quan ens adonarem que tenim capacitat per a tenir el nostre Estat i fer-ho infinitament millor que Estat espanyol?

Ja hem deixat de ser infants que necessiten uns pares que els triïn el que és el millor i per on han d’anar, això s’ha acabat.

El nostre país ha agafat consciència de major d’edat, de capacitat, de responsabilitat i que Espanya ha estat i es una nosa per al desenvolupament de la nostra nació.

Espanya no ens ha acceptat mai tal com som, perquè hi hem de continuar?


“EL FUTUR ÉS LA LLIBERTAT, EL FUTUR ÉS SER UN ESTAT.”  

Visca la Terra.

Tothom.cat (Any tercer).